Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

Walesin tähti Bale on ilmoittanut vetäytyvänsä seura- ja maapallon pelaamisesta sosiaalisessa mediassa.
Bell, joka aloitti jalkapallon pelaamisen 9-vuotiaana, aloitti uransa Southamptonin nuorisoharjoituksissa, debytoi Englannin mestaruussarjassa 16-vuotiaana ja liittyi sitten Tottenham Hotspuriin. Hän on kärsinyt vakavista vammoista, kokenut joukkueen ennätyksen laskusuhdanteen, ja hänet valittiin myös Valioliigan parhaaksi pelaajaksi. . Kesällä 2013 Bell riisui Tottenham Hotspur peliasusetti Koti, jota hän oli käyttänyt kuusi kautta, ja siirtyi La Ligaan. Real Madridiin liittyessään Bell rikkoi tuolloin jalkapallon maailman siirtomaksuennätyksen 101 miljoonalla eurolla. "BBC"-yhdistelmässä Ronaldon ja Benzeman kanssa Bellin henkilötiedot eivät ehkä ole yhtä häikäiseviä kuin kahden muun, mutta hän on jättänyt monia klassisia hetkiä.
Aikanaan Real Madridissa Bell auttoi joukkuetta voittamaan 19 mestaruutta, mukaan lukien 5 Mestarien liigan mestaruutta, 4 seuran maailmancupin titteliä, 3 La Liga -titteliä, 3 Euroopan supercupin titteliä, 1 King's Cupin titteli ja 3 Espanjan Super Cupia. , sai melkein kaikki kunnianosoitukset. Kesällä 2022 Bell riisui Real Madrid peliasusetti Vieras, jota hän oli käyttänyt 9 kautta, ja liittyi Major League Soccerin Los Angeles FC:hen auttaen Los Angeles FC:tä voittamaan ensimmäistä kertaa MLS-mestaruuden, joka oli myös viimeinen mestaruuspalkinto. urallaan.
Bell ilmaisi kiitoksensa faneille, joukkuetovereille ja perheelle eläkkeelle jäävässä lausunnossaan ja korosti rakkauttaan jalkapalloa kohtaan. Bellin jäähyväiset jalkapallolle, meillä on vain siunauksia ja odotamme innolla näkevämme sinut uudelleen!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur peliasusetti Koti,Real Madrid peliasusetti Vieras, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 96 تاريخ : جمعه 23 دی 1401 ساعت: 22:44

FA Cupin 2022-23 kolmannella kierroksella Manchester United isännöi Evertonia kotonaan. Pelin ensimmäisellä puoliskolla Rashford auttoi Anthonya maalinteossa. De Gea teki virheen ja antoi Codyn ohittaa maalin. Toisella puoliajalla Rashford ylitti ja aiheutti Codyn oman maalin. Pelin lopussa Rashford teki toisen pisteen. pallo. Lopulta Manchester United voitti Evertonin kotonaan 3-1, voitti 7 peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa ja eteni FA Cupin neljännelle kierrokselle.
Pelissä Rashford aloitti pelin ja pelasi koko pelin. Tilastojen mukaan Rashford on tehnyt maalin Manchester Unitedille viidessä peräkkäisessä virallisessa ottelussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän tekee sen Manchester United peliasusetti Koti pukemisen jälkeen tai jopa urheilijauransa aikana. Pelin jälkeen Rashford valittiin pelin parhaaksi pelaajaksi yli 82 % äänistä hänen upeasta suorituksestaan. On syytä mainita, että tällä kaudella Rashford on valittu pelin pelaajaksi 5 kertaa.
On nähtävissä, että joukkueen viimeaikainen tila on vakiintunut ja pelaajien hiljainen ymmärrys ja tila ovat myös erittäin hyvät. Tämän pelin jälkeen joukkue on voittanut 7 peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa, mutta joukkueella on sitten peräkkäiset ottelut Manchester Cityä ja Arsenalia vastaan, ja Mestarien liiga alkaa vierasottelulla Barcelonaa vastaan, joten Manchester Unitedin todellinen testi on myöhemmin.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester United peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 123 تاريخ : يکشنبه 18 دی 1401 ساعت: 22:09